Informatie van Dorpsontmoeting - Meijel voor de vrijwilligers.

Beste vrijwilliger,

In de toekomst zullen op deze plek de informatie, zoals berichten van Dorpsontmoeting Meijel en de nieuwsbrieven uitnodigingen enz. worden gepubliceerd.

Dus kijk regelmatig op deze site voor de laatste informatie.

Wil je als vrijwilliger via deze weg informatie aan de andere vrijwilliger doorgeven, geef deze info dan door aan Michel Schmeitz, hij zal dan voor plaatsing op de site zorgen.

Groetjes Michel.

Besluit vrijwilligersbijeenkomsten!

Beste vrijwilligers,

Onlangs hebben jullie een korte enquête gekregen over de vrijwilligersbijeenkomsten. Ik heb deze gegevens verzameld en deze zijn besproken met het bestuur. Vervolgens hebben Wilmy en ik hen een voorstel voorgelegd, wat is goedgekeurd. We willen in 2020 de bijeenkomsten op onderstaande manier gaan invullen, als pilot. Volgend jaar rond deze tijd, zullen we jullie dan ook vragen hoe dit bevallen is.

NIEUWSBRIEF
De 2-maandelijkse bijeenkomsten worden vervangen voor een INTERNE nieuwsbrief voor vrijwilligers. Hierin komen alle mededelingen te staan, die tot nu toe gedaan werden tijdens de bijeenkomsten. Deze interne nieuwsbrief zal ongeveer 6x per jaar verschijnen naargelang er mededelingen zijn. We rekenen erop dat deze goed gelezen worden, en dat bijvoorbeeld de vraag om deelnemers op de hoogte te brengen van ontwikkelingen, opgepakt worden.

EXTRA BIJEENKOMST
Is er een specifieke aanleiding om fysiek bij elkaar te komen, dan gelasten we deze in. We nodigen daarom alle vrijwilligers uit contact met ons op te nemen (sowieso als er iets besproken moet worden met ons) als ze iets willen bespreken in groepsverband. Of het nu gaat om een casus met een deelnemer, een te organiseren activiteit, algemene info rondom een thema….noem maar op. Voed ons!

JAARLIJKSE BIJEENKOMST voor vrijwilligers
Op dinsdagavond 17 November 2020 organiseren we de jaarlijkse bijeenkomst. Op het programma staat:
Terug- en vooruitblik (30 min.)
Thema bespreking al dan niet met gastspreker (45 min.)
Informeel borrelen (eventueel op locatie)

JAARAFSLUITING met deelnemers
We zien dat de deelnemers geen aansluiting zoeken met die uit andere cafés tijdens kerst- of nieuwjaarsborrels en verwachten dat die behoefte er dus niet is.
Dit jaar willen we de afsluiting vormgeven binnen het eigen café: wat lekkers op tafel, een speciale activiteit en het kerstpakketje voor de eigen vrijwilligers.

De reeds geplande vrijwilligersbijeenkomsten gaat per heden niet door (29 april, 22 juni, 4 september en 4 november)
We hopen dat deze opzet aansluit bij het gros van de vrijwilligers (we hebben van een kwart reactie gehad op de enquête) en tellen erop dat iedereen aanwezig is op die bijeenkomst(en) die in afgeslankte vorm nu georganiseerd worden. Noteer 17 november alvast in je agenda!

Heb je een reactie op bovenstaande, dan kun je mij of Wilmy altijd even aanspreken.

Groetjes Bertine

NAH-café, DATA onder voorbehoud afhankelijk van COVID-19 richtlijnen.
Dorpsontmoeting Durnééve gesloten ivm. corona virus.
Interne Nieuwsbrief No.1