Nieuws

meijel 11-05-2022

Rouw en Verlies

Dorpsontmoeting Meijel - Rouw en Verlies

Op dinsdag 7 juni a.s. verzorgt de Dorpsontmoeting in samenwerking met Monique Verhaegh, zij is Rouw en Verliesbegeleider, in de lunchroom van Oppe Koffie een informatieavond over Verlies en Rouw.
Zij zal u meenemen in de wereld van Verlies en Rouw. Iedereen heeft of krijgt op de één of andere manier hier mee te maken, het is een onderdeel van het leven.
Rouwen, wat is dat? Hoe doe je dat?
In ieder geval hard werken!
Rouw is een normale reactie op een abnormale situatie.
Waar Rouw je dan om?
We kennen Rouw eigenlijk vooral als Rouw om de dood. Rouw kent echter veel meer gezichten. Bij alle verlies, hoe groot of klein komt Rouw om de hoek. Rouw om verlies van je baan, een mooi contact, je gezondheid. Dit alles kan een enorme impact hebben. Misschien wel Rouw om het feit dat je partner ziek is geworden en de toekomst er ineens heel anders uitziet.
Vervolg
De Dorpsontmoeting zal na deze avond inventariseren of er behoefte is om b.v. enkele malen per jaar in groepsverband bij elkaar te komen om over Rouw en Verlies met elkaar van gedachte te wisselen.
Aanmelden
Deze avond begint om 19.30 uur en wil je aanwezig zijn laat het ons dan even weten. Je kunt dit doen door deze mail te beantwoorden meijel@dorpsontmoeting.nl of bel met Oppe Koffie 077 3746174. Ook eventuele vragen kun je hier stellen.